top of page
Security Room

In één keer 100% ISO en wereldwijd gecertificeerd

Beveiliging op topniveau

Kies met Microsoft Azure in één keer voor maximaal gecertificeerde beveiliging op topniveau. Microsoft beschikt over ruim 60 certificeringen, zowel voor ISO in Europa als voor de belangrijkste standaarden op andere continenten. Je kiest voor de beste beveiliging, waarmee je voor iedere aanbesteding haast automatisch voldoet aan de certificeringsvereisten.

 

Optimaal beveiligd en maximaal gecertificeerd

Steeds meer opdrachtgevers vragen om ISO- en andere certificeringen in hun aanbestedingen. Dat geldt voor overheden, net als voor steeds meer grote en kleine private organisaties.

Met Microsoft Azure kies je voor een cloudomgeving die zowel in Nederland, in Europa als wereldwijd optimaal gecertificeerd is. Microsoft beschikt over alle certificeringen voor gegevensopslag, belangrijke procedures, veiligheidseisen en dataverwerking.

Bovendien voldoet de cloudoplossing automatisch aan de eisen van cyberverzekeraars. Die eisen van steeds meer bedrijven dat ze hun IT laten doen door specialisten met (ISO)certificeringen. Je voldoet aan alle vereisten, dus voorkomt eventuele twijfels bij jouw klanten.

 

Bijna 2 miljard dollar per jaar aan beveiliging

Met Microsoft Azure kies je voor de veiligste cloudomgeving die er beschikbaar is. Daar waar bedrijven vanaf 200 tot 300 werkplekken een security officer aannemen en 100.000 euro beveiligingsbudget beschikbaar maken besteedt Microsoft jaarlijks bijna 2 miljard dollar.

Microsoft bewaakt de complete Azure-cloud met 30 tot 40 FTE. Dat zijn beveiligingsspecialisten van het hoogste niveau, die in shifts 24/7 werken vanuit een control room met zicht op alles wat zich digitaal voordoet. Zij lossen problemen op, vóórdat jij daar iets van merkt.

 

Optimale beveiliging op maximale schaal

Serieuze SaaS- en cloudaanbieders hebben zo’n 100 eigen servers staan, die ze goed beveiligen. Microsoft draait wereldwijd 5 miljoen servers, met beveiliging van het hoogste niveau. De schaalgrootte maakt betere beveiliging mogelijk.

Wij brengen de hypercloud en hyperbeveiliging van grote enterprises naar het MKB. Zo helpen we je veilig te werken, volledig (ISO)gecertificeerd en met de betrouwbaarheid van een van de grootste techbedrijven ter wereld. Wij werken voor klanten die niets aan het toeval willen overlaten.

Hoi
Ik ben Robbert de Oude, IT Manager bij NetGroep en ik begeleid je met
alle liefde 
naar een veilige oplossing.

Foto van Robbert
netgroep logo

Bij NetGroep geloven we dat succesvolle bedrijven gedreven worden door innovatie. We bieden daarom een unieke combinatie van expertise in IT, telecom, netwerken en domotica, waarmee we onze klanten volledig ontzorgen. Ons team van specialisten creeert nieuwe oplossingen en adviseert over innovative mogelijkheden.

bottom of page