top of page
Above the Clouds

Netgroep: performance IT voor het MKB

Slimmer en efficiënter in de cloud

Waarom zou je maximaal betalen voor clouddiensten die je niet 24/7 gebruikt? De cloud kan veel efficiënter, en daardoor goedkoper. Wij zijn gespecialiseerd in performance IT voor het MKB. Dat betekent dat we slimmer kijken naar clouddiensten, zodat jij onderaan de streep kosten bespaart. Ondertussen kies je voor de geroemde veiligheid, het vertrouwen en de veelzijdigheid van Microsoft Azure en Microsoft Teams. 
Ons team van specialisten werkt aan onderscheidende innovaties. Bij ons betaal je als je dat wilt per seconde voor de cloud en reken je niets af voor wat je niet nodig hebt. Je hebt wél een schaalbare oplossing met de beste beveiliging, zonder dat je daarvoor premium prijzen betaalt.

 

Microsoft Azure: hypercloud voor het MKB
Microsoft Azure is de veiligste en meest veelzijdige hypercloud. En de duurste, als je de kosten berekent per werkplek. Dat wil zeggen, als je alle functies van de cloud 24/7 zou gebruiken. Wij helpen je alleen te betalen voor wat je echt gebruikt. Zodat je onderaan de streep juist goedkoper uit bent.
Je betaalt alleen voor werkplekken die zijn ingelogd en wij schalen makkelijk met je mee bij zowel groei als krimp. Je kiest voor beveiliging op topniveau en ontgrendelt mogelijkheden voor bijvoorbeeld online 3D tekenen en andere (zeer) geavanceerde clouddiensten.
Wij maken Microsoft Azure betaalbaar voor het MKB. Jij profiteert van cloudwerkplekken met de maximale (ISO)certificering en de beste realtime bewaking door tientallen beveiligingsspecialisten, vanuit de meest professionele datacenters met 5 miljoen servers.

Hoi
Ik ben Roepesh Ramnarain , Sales Manager bij NetGroep en ik begeleid je met
alle liefde naar een geweldige werkomgeving.

Foto van Roepesh
netgroep logo

Bij NetGroep geloven we dat succesvolle bedrijven gedreven worden door innovatie. We bieden daarom een unieke combinatie van expertise in IT, telecom, netwerken en domotica, waarmee we onze klanten volledig ontzorgen. Ons team van specialisten creeert nieuwe oplossingen en adviseert over innovative mogelijkheden.

bottom of page