top of page
Team meeting

Microsoft

Azure Specialisten

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor jouw overstap naar de cloud met Microsoft Azure? Zoek dan niet verder, want Netgroep heeft alles in huis wat je nodig hebt!

Bij Netgroep zijn we gespecialiseerd in Microsoft Azure en hebben we een unieke integratie met dit platform. Wist je dat we ook per seconde betalingen aanbieden, zodat je nooit teveel betaalt? Dat is toch geweldig?!

We hebben al talloze bedrijven geholpen bij hun overstap naar de cloud en hebben daarom veel ervaring op dit gebied. Of je nu op zoek bent naar advies, ondersteuning of een op maat gemaakte cloudoplossing, wij hebben de kennis en expertise die nodig is om jouw bedrijf naar de cloud te brengen.

Bij Netgroep geloven we in maatwerkoplossingen. We begrijpen dat ieder bedrijf unieke behoeften heeft en daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij jouw specifieke wensen. Of het nu gaat om het migreren van jouw huidige IT-infrastructuur naar de cloud of om het ontwerpen van een nieuwe, op maat gemaakte cloudoplossing, wij hebben de kennis en expertise die nodig is om jouw bedrijf naar de cloud te brengen.

Maar waarom zou je nu voor Netgroep kiezen? Dat is simpel! Onze jarenlange ervaring in het werken met Microsoft Azure, onze unieke integratie met dit platform en onze op maat gemaakte oplossingen maken ons de beste keuze voor jouw overstap naar de cloud.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze diensten en hoe wij jou kunnen helpen om jouw bedrijf naar de cloud te brengen met behulp van Microsoft Azure. Ons team van experts staat voor je klaar om jou te helpen bij elke stap van het proces. We kijken er naar uit om jouw bedrijf naar de cloud te brengen!

Hoi
Ik ben Kaz Roelfsema, Sales concultant bij NetGroep en ik begeleid je met
alle liefde 
naar een optimale oplossing.

foto van Kaz
netgroep logo

Bij NetGroep geloven we dat succesvolle bedrijven gedreven worden door innovatie. We bieden daarom een unieke combinatie van expertise in IT, telecom, netwerken en domotica, waarmee we onze klanten volledig ontzorgen. Ons team van specialisten creeert nieuwe oplossingen en adviseert over innovative mogelijkheden.

bottom of page